Hjem
Produkter
Forhandlere
Foringstips
Kontakt
pil
Supplement
Oxbow tilbyr godbiter som i tillegg til å være smakfulle også er næringsrike og sunne.

Tilbake

De fleste dyreeiere liker å gi sine dyr en godbit av og til. Dette er noe også dyrene setter stor pris på. Det er derimot ikke alle godbiter man får kjøpt som er bra for dyret, og noen er direkte skadelige. Oxbows godbiter består av naturlige ingredienser og har lavt sukkerinnhold. Det er ikke tilsatt noen kunstige tilsetningsstoffer, så man kan trygt gi sine dyr flere godbiter hver dag. Varier gjerne mellom de forskjellige typer godbiter da dette er noe dyr setter pris på. Ikke gi så mye godbiter at dyret blir mett og derfor ikke spiser sitt vanlige fôr. Siden Oxbows godbiter ikke er tilsatt sukker eller fett og er lettfordøyelig vil de ikke forårsake fedme hvis de brukes som godbiter. Vær nøye på at dyret ikke spiser mere godbiter enn vanlig fôr (høy og pellets). Godbiter kan også gis til syke dyr under veiledning av veterinær for å få dem til å begynne å spise igjen. Supplement (som dyrene tror er godbiter) som Papaya tabletter og GTN-50c kan være sykdomsforebyggende.
CritterBerries

Critter Berries:

Critter berries med tranebær inneholder en miks av gress, urter og tranebærekstrakt. Denne spesielle blandingen gjør Critter berries med tranebær til en smakfull, morsom og sunn opplevelse for dyret ditt.

Les mer

CritterCarrots

Critter Carrots:

Moder jord skapte gulroten. Oxbow Pet Products gjorde den sunnere. Denne perfekte kombinasjonen av høyt ADF fiber- innhold og lavt proteininnhold gjør Critter Carrots til naturens ideelle snack for et sunt fordøyelsessystem!

Les mer

PapayaTablets

Papaya Tabletter:

Oxbow`s tyggbare Papaya tabletter lages av frisk ananas og papaya. Papaya tabletter er en naturlig kilde for papain og bromelain, enzymer som bidrar til å løse opp fôr og hårballer i magesekken.

Les mer

GTN50c

GTN-50c

GTN-50C er en smakfull kilde til stabilisert C-vitamin til marsvin og andre små dyr som ikke produserer C-vitamin selv eller trenger ekstra tilskudd. Oxbow`s GTN-50C inneholder kun høykvalitets C-vitamin,  innkapslet for å sikre stabilitet.

Les mer